El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions
28
OCTUBRE
2024
Esdeveniments

Canillo acull la primera edició de La Quinzena de la Nova Cuina Canillenca

El Departament de Promoció Turística i Comercial del Comú de Canillo ha anunciat la primera edició de La Quinzena de la Nova Cuina Cani-llenca, unes jornades gastronòmiques que se celebraran del 25 d'octubre al 10 de novembre de 2024. Aquesta iniciativa té com a objectiu potenciar la gastronomia local, destacant l'ús de productes autòctons i receptes tradicionals adaptades als gustos contemporanis.


Una oferta culinària basada en els productes del nostre entorn

Tot i les condicions de terreny i climatologia extremes de Canillo, la parròquia és rica en ingredients que es troben al seu entorn natural. Els boscos i les muntanyes ofereixen bolets, fruits vermells i animals de caça, mentre que les zones agrícoles permeten la cria de vaques, vedells, cabres i ovelles, consolidant la identitat ramadera del territori. També hi ha verdures i fruites que creixen als jardins i horts de les cases.

En aquesta línia, La Quinzena de la Nova Cuina Canillenca proposa menús que utilitzen aquests productes locals per excel·lència. Ous ecològics, embotits tradicionals, mels, melmelades i licors formen part d'una oferta de proximitat, que els restaurants partici-pants transformen en plats únics, basats en receptes tradicionals o noves creacions que fan valdre els sabors de Canillo.


Restaurants participants

Els 9 restaurants participants en aquesta primera edició presentaran menús dissenyats amb ingredients provinents de la parròquia que es destaquen en cada menú, amb opci-ons que van des de plats clàssics fins a propostes més innovadores de la Nova Cuina Canillenca. Els restaurants participants en aquesta primera edició son: Borda del Rector, Cantina dels Racons, La Cort del Popaire, Llar de l?artesà, Don Giovanni Soldeu, Sol i Neu Club Hermitage, Blót, Nor i El racó del Simó. Els menús proposats oscil·len entre els 20 ? i els 70 ? el menú per persona en funció del tipus de cuina i productes que s?ofereixen.

 

Aquestes jornades són una oportunitat per descobrir la creativitat dels cuiners locals, gaudir d'una experiència gastronòmica de qualitat i, alhora, connectar amb les arrels de Canillo i la seva producció agrícola i ramadera.

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALS



comucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024