El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
28
JUNY
2024
Comú de Canillo

CANILLO ACULL LA 5A EDICIÓ DE L'OLYMPUS RACE ANDORRA AQUEST CAP DE SETMANA AMB RÈCORD D'INSCRITS

L?Olympus Race Andorra arriba a la seva cinquena edició aquest cap de setmana a la parròquia de Canillo. El Comú ha apostat per aquest esdeveniment que incorpora diverses modalitats de cursa amb obstacles i que ha superat enguany les espectatives d'inscrits amb més de 720 corredors. L'Olympus Race Andorra és l'esdeveniment d'aquestes característiques d'Espanya i Andorra que té més participants federats d'Espanya. Pel que fa a les modalitats, l'Olympus Race Andorra presenta dissabte 29 de juny una prova per a esportistes més experimentats (Zeus) de 14 km amb 36 obstacles i 759 metres de desnivell. Aquest mateix dia també es disputarà l'Atenea Open (dificultat mitjana) de 8 km amb 27 obstacles i 416 metres de desnivell. A la tarda tindrà lloc la Hercules Family Kids, una cursa de 3 km amb 17 obstacles per gaudir en família. De cara a diumenge 30 de juny, el programa inclou la prova Ninja en la qual cal superar 10 obstacles en 100 metres amb el menor temps possible. Les curses tindran un denominador comú: l'exigència, la varietat de les proves i les espectaculars vistes que es desenvoluparan en diferents emplaçaments de la parròquia (Canillo, Armiana, Prats, Meritxell...). A més, els participants travessaran el Pont Tibetà de la Vall del Riu, sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin.

Aquesta 5a edició és la més internacional de tots els anys amb la presència de corredors de 8 nacionalitats diferents: Andorra, Espanya, França, Portugal, Itàlia, Regne Unit, Països Baixos i Lituània. Com a convidat especial l'Olympus Race Andorra comptarà amb la participació del campió d'Europa (OCR), Stijn Lagrand, el corredor referent de l'Spartan Race, Albert Soley, la campiona de l'Olympus 2023, Maria Ángela Caballero i altres esportistes d'un altíssim nivell com la campiona d'Espanya 2021 i 2023 de la prova Ninja, Andrea Azkune o la medalla de bronze del campionat del món de Ninja, Bérenice Tabourel. Cal destacar la participació de més de 110 infants a la prova Hercules Family Kids.

Per fer possible l?esdeveniment a Canillo, l'organització compta amb l'inestimable suport de prop de 85 voluntaris del país.

+ informació: https://olympusrace.com


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024