El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
25
MARÇ
2024
Comú de Canillo

A LA VENDA LES ENTRADES DEL PONT TIBETÀ DE LA VALL DEL RIU

La segona passarel·la més llarga del món estrena temporada i obrirà el pròxim dijous 28 de març. El Comú de Canillo ha activat avui la venda de les entrades per accedir al Pont Tibetà de la Vall del Riu. Els passis es poden adquirir a través de www.ponttibetacanillo.com o a l’Oficina de Turisme de Canillo. L’entrada individual té un preu de 14 euros amb tarifes reduïdes per a residents d’Andorra, gent gran, carnet jove i infants. Per accedir a l’atracció turística e?s imprescindible fer u?s del servei de bus amb sortida i arribada des del poble de Canillo. Per la seva part, el Mirador del Roc del Quer estarà operatiu amb accés gratuït fins al 26 d’abril. L’arribada al mirador serà amb vehicle propi. A partir del 27 d’abril la tarifa del mirador serà de 5 euros, o bé es podrà adquirir per 16,50 euros amb el paquet que combina les entrades del pont tibetà amb el mirador.

La corporació comunal ha avançat un mes l’obertura de la infraestructura aprofitant l’afluència de visitants que es preveu a Andorra per Setmana Santa. El Pont Tibetà obrirà del 28 al 31 de març i l’1 d’abril de les 10 h a 16 h. Un cop superat aquest període de vacances, la passarel·la només obrirà exclusivament els caps de setmana d’abril i maig. A partir de l’1 de juny l’activitat a l’atracció turística serà diària.

El Pont Tibetà de Canillo està situat a 1.875 metres d’altitud en un espectacular paratge natural de la Vall del Riu. És la segona passarel·la més llarga del món amb una longitud de 603 metres que sobrevola el riu a una altura màxima de 158 metres. La impressionant infraestructura minimalista es va obrir per primera vegada al públic l’estiu del 2022 i en les dues temporades anteriors va rebre aproximadament un total de 195.000 usuaris.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024