El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
24
GENER
2024
Comú de Canillo

EL NOU PALAU DE GEL D'ANDORRA REOBRIRÀ EL PRÒXIM DIA 27 DE GENER

El Palau de Gel d’Andorra reobrirà les seves instal·lacions el pròxim dissabte 27 de gener. El complex lúdic esportiu inicia una nova etapa després de les obres de renovació de la pista de gel i la piscina així com de la coberta i de diferents equipaments que faran del centre una infraestructura més sostenible pel que fa a la despesa energètica. La nova versió del Palau de Gel incorpora noves experiències i una nova oferta de serveis als diferents espais. L’Splash es presenta com a producte estrella. Es tracta d’un parc aquàtic amb tres tobogans situats a 7 metres d’alçada amb un recorregut de 53 metres cadascun, i una piscina infantil tematitzada per a la diversió dels més petits. Alhora s’ha renovat la pista de gel i el rocòdrom indoor.

Abans de l’obertura a tots els públics, el Palau de Gel oferirà una jornada de portes obertes adreçada als residents de Canillo el dia 26 de gener. En concret, l’activitat de l’Splash  (tobogans) tindrà accés lliure amb reserva prèvia de les 16 h a les 20 h, i la pista de gel de les 16.30 h a les 19.30 h amb entrada gratuïta sense reserva. Dissabte 27 l’obertura serà per a tots els públics, i diumenge 28 el recinte esportiu acollirà una nova jornada de portes obertes per a residents d’Andorra, amb un horari que anirà de les 9 h a les 20 h per a l’activitat de l’Splash, de nou amb reserva prèvia. Pel que fa a la pista de gel, tindrà accés lliure sense reserva de les 12 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 19:30 h.

Per a realitzar la reserva de divendres a la tarda a l’Splash, els residents de Canillo rebran un sms amb les instruccions per fer la reserva online. Perla reserva de diumenge, els residents d’Andorra ho podran fer a la següent adreça web: www.canillo.ad.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024