El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
28
MARÇ
2022
Cultura

CANILLO ACULL EL PRESTIGIÓS COR DE CAMBRA 'LES ELEMENTS' AMB LA COL·LABORACIÓ AMB L'AMBAIXADA DE FRANÇA

Canillo acollirà el prestigiós Cor de Cambra 'Les Elements'  en un concert coorganitzat en el marc de la seva temporada cultural i de La Saison Culturelle de la France en Andorre de l?Ambaixada de França al Principat. El concert tindrà lloc el pròxim dimarts 29 de març a les 21 hores  al Santuari de Meritxell.

El Cor de Cambra Les Éléments ha perseguit des de la seva creació un exigent projecte musical sota la direcció del seu fundador Joël Suhubiette. Ha estat nomenat conjunt de l'any a les 'Victoires de la Musique Classique' del 2006, i el cor és regularment assenyalat per la crítica per la seva capacitat a dominar diferents repertoris.                                                                  

El programa interpretat : 'Au-delà des Cimes, une polyphonie en pays pyrénéens', va ser creat el 2020 i aplega joies del patrimoni polifònic d'Occitània, Catalunya, Aragó i el País Basc, així com noves obres contemporànies per celebrar els misteris i la bellesa dels Pirineus.

Les entrades es poden comprar a la web www.canillo.ad a un preu de 15 euros per adult, 10 euros amb el Carnet Jove, i 5 euros per als infants. L'esdeveniment, rep el suport de la Representació del copríncep francès.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024