El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
10
GENER
2022
Comú de Canillo

ENSISA ASSESSORARÀ I SUPERVISARÀ LA GESTIÓ DEL PALAU DE GEL ELS PRÒXIMS 5 ANYS

ENSISA supervisarà la gestió durant els pròxims cinc anys de l’activitat del Palau de Gel d’Andorra a partir d’aquest mes de gener, tal com s’ha acordat entre les dues parts. El president del Consell d’Administració de Palau de Gel i cònsol major de Canillo, Francesc Camp i el director general de Grandvalira - ENSISA, David Hidalgo, van signar el 30 de desembre el contracte de prestació de serveis. En concret, la societat que explota les pistes d’esquí dels sectors Canillo Soldeu El Tarter es farà càrrec de l’assessorament i supervisió del dia a dia del complex amb l’objectiu de millorar les dinàmiques d’explotació a partir de sistemes i dinàmiques que optimitzin els rendiments del centre ludicoesportiu, així com el seu compte de resultats.

Entre les àrees que ENSISA aportarà el seu coneixement i experiència hi ha administració (comptabilitat, vendes, tresoreria, auditories, assegurances i compres i atenció al client); recursos humans i RSC (organigrama, nòmines, formació, pla de carrera, etc), qualitat (certificacions ISO, medi ambient, gestió de queixes); TIC (sistemes informàtics, comunicacions, manteniment de servidors, hardware, software i gestió d’incidències); operacions (plans de manteniment, seguiment dels projectes d’inversió, subministraments i neteja); màrqueting (comunicació, premsa, xarxes socials, publicitat, patrocinis, enquestes i estudis de mercat), entre altres.                                     

El preu dels serveis contractats s’estableix en un import fix de 70.000 euros anuals, IGI a part que es dividiran en 12 mensualitats de 5.833,33 euros. El contracte quedarà prorrogat, ta?citament, per successius terminis de cinc anys si cap de les parts no comunica a l’altra la seva voluntat de no prorrogar-lo.                                                                              

A més, s’ha ratificat el contracte pel qual des del mes d’agost de 2021 Ensisa presta un servei de gestió al Bar-Restaurant del Complex amb una remuneració de 7.500 euros mensuals, i que s’ha anat prorrogant tàcitament. Respecte dit contracte de servei de gestió, pròximament les parts avaluaran la possibilitat d’arribar a un acord per tal que ENSISA exploti directament el restaurant del Palau de Gel. Fins llavors, l’acord assolit al mes d’agost de 2021 romandrà vigent. 

ENSISA està ultimant el pla estratègic pels pròxims cinc anys del Palau de Gel. A finals de gener es comunicaran els pròxims passos d’aquest nou enfocament en l’explotació i comercialització del complex social, cultural i esportiu de la parròquia de Canillo.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024