El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
04
AGOST
2021
Comú de Canillo

EL COMÚ RECULL MÉS DE CENT NOUS SUGGERIMENTS DURANT LES VISITES ALS VEÏNATS

El Comú ha clos aquest dimecres la ronda de visites als veïnats de la parròquia amb la trobada al poble de Canillo. En total, durant els quatre dies de reunions als 10 veïnats, s’han recollit al voltant d’un centenar de nous suggeriments, la majoria centrats en aspectes pràctics de la via pública, com ara el manteniment del mobiliari o de la calçada; l’embelliment d’espais públics, la demanda de nous equipaments o serveis, o assumptes relacionats amb el medi ambient, com el reciclatge. Alguns dels temes tenen a veure amb la gestió d’altres organismes, i des del Comú s’han compromès a traslladar aquestes inquietuds als responsables de les institucions pertinents.

Les visites han comptat amb la presència dels cònsols i d’altres membres de la corporació comunal, i s’han iniciat amb l’exposició de l’estat de les demandes fetes l’any anterior. En aquest sentit, aproximadament un 70% d’aquestes s’han executat en el darrers 12 mesos o estant en vies de resolució i la resta es durant a terme els propers mesos o s’han descartat per diferents raons.

De la mateixa manera que l’any anterior, la majoria de peticions dels veïns es basen en petites qüestions pràctiques per millorar el dia a dia, com millores per afavorir la seguretat a les voreres, carreteres i rotondes; la incorporació d’elements dissuasius per rebaixar la velocitat dels vehicles, fer més practicables alguns camins de muntanya o reforçar la recollida de residus. Els veïns també han mostrat la seva conformitat amb alguns de les accions impulsades des de la corporació, com ara la posada en marxa de l’Uclic, o el nou aparcament cobert de Ransol.

Totes aquestes iniciatives defensades pels veïns s’analitzaran i s’estudiaran per tal d’incorporar-les en el pressupost de l’any que ve. El Comú ha posat a disposició l’adreça de correu electrònic suggeriments_veinats@canillo.ad per aquelles persones que no puguin assistir i vulguin fer les seves aportacions.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat
Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2023