El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
11
JUNY
2021
Turisme

CANILLO SIGNA EL CONVENI PER A LA CELEBRACIÓ DE L'11È CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU I MUNTANYA

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, han signat aquest divendres al mati el conveni de col·laboracio per a la celebracio del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya. Canillo serà la parròquia amfitriona d'aquesta 11a edició que se celebrararà del 23 al 25 de marc del 2022, després que s´'hagués de posposar, el març del 2020, per l'esclat de la pand'emia mundial de coronavirus SARS-CoV-2.

S'ha acordat amb el Comú d'Andorra la Vella, com l'edició anterior, que les sessions de treball dels dies 23 i 24 es facin al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Per la seva banda, les activitats tecnico lúdiques es desenvoluparan a la parròquia de Canillo.

Les temàtiques generals d'aquesta 11a edició del Congrés giraran al tomb del desenvolupament sostenible i, en especial, de la recuperació del sector turístic, i en particular del turisme de muntanya, després de la pandèmia.

Des de l'any 1998, el Govern d'Andorra, els set comuns i l'Organització Mundial de Turisme (OMT) duen a terme cada dos anys aquest Congrés, amb l'objectiu d'abordar temes que reflecteixin les oportunitats i les preocupacions del sector. Al llarg dels anys s'han tractat qüestions d'actualitat que han interessat nombrosos professionals i experts del turisme, tant nacionals com internacionals.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat
Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2023