El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
07
FEBRER
2021
Turisme i Cultura

AGENDA DE CARNAVAL DESTINADA A TOTS ELS PÚBLICS I ADAPTADA A L'EMERGÈNCIA SANITÀRIA

CANILLO PROPOSA UNA AGENDA DE CARNAVAL DESTINADA A TOTS ELS PÚBLICS I ADAPTADA A LA SITUACIÓ DE CRISI SANITÀRIA

El Comú de Canillo proposa una agenda d'activitats pels dies de Carnaval amb una oferta variada destinada a tota mena de públics i que s?ha adaptat a la situació actual de la pandèmia responent a les mesures de prevenció i seguretat recomanades pel Ministeri de Salut.

El programa, que arrencarà el pròxim dia 11 i finalitzarà el 21 de febrer, comptarà amb diversos concerts, un concurs de disfresses via Instagram, contes de carnestoltes, la botifarrada 'sobre rodes', projeccions de cinema i una exposició de disfresses.

 

Agenda de Carnaval 2021:

Dijous, 11 de febrer a les 19h

Concert d'obertura de Carnaval a càrrec de 'Canillo's band tocant'. Plaça Carlemany. Places limitades a 50 pax.

Del 12 al 21 de febrer

Concurs d'Instagram "El Carnaval de Canillo". Puja una foto de la teva disfressa més creativa i que es localitzi a Canillo, etiqueta'ns i guanya un val de compra per gastar als establiments de la parròquia. Consulta les bases a www.canillo.ad .

Dissabte, 13 febrer (18h i 19h)

Concert del grup de versions HASHTAG (2 passis). Pista del Palau de Gel. Preu especial si vens disfressat de 5 euros (entrada i lloguer de patins) Entrada a grades gratuïta amb reserva obligatòria. Places limitades. Invitacions a www.palaudegel.ad.  

Diumenge, 14 febrer a les 17:30h

Espectacle infantil Contes de Carnestoltes, a la sala poliesportiva de Perecaus. Entrada gratuïta amb reserva obligatòria. Places limitades. Invitacions a www.palaudegel.ad.

Dilluns, 15 febrer de 18h a 19:30h

Botifarrada popular versió per emportar exclusivament amb vehicle.Tiquets a l'Oficina de Turisme i a www.e-canillo.com/ticket  del 8 al 14 de febrer (fins a exhaurir existències de les 400 racions). Aptes per a celíacs. Compra limitada a 5 tiquets per persona. Preu 2 euros. Plaça Carlemany.

Dimarts, 16 febrer de 15h a 21h

Projeccions de cinema d'animació del Festival d'Annecy amb el suport de l'Ambaixada Francesa. A l'auditori del Palau de Gel en dos passis: a les 18h (a partir de 6 anys) i a les 20h (a partir de 13 anys). Entrada gratuïta amb reserva obligatòria. Places limitades. Invitacions a www.palaudegel.ad.

 

 

Del 13 al 21 de febrer

Exposició de disfresses de Carnaval 'Aquells anys de Carnaval amb la Dolors i la Ramona' Al hall de l'auditori del Palau de Gel.

 

 

Ja podeu comprar les entrades per internet

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024