El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
25
GENER
2021
Turisme i Cultura

CANILLO REPARTEIX 800 RACIONS D'ESCUDELLA A LA VIANDA DE SANT ANTONI 'SOBRE RODES'

El Comú de Canillo ha repartit aquest migdia un total de 800 racions d'escudella en la tradicional celebració de la Vianda de Sant Antoni. Aquest any, l?esdeveniment s'ha desenvolupat en format sobre rodes per tal d'impedir aglomeracions i complir amb les mesures de prevenció i seguretat evitant així la propagació de la COVID-19.

Els ciutadans de la parròquia s'han acostat fins a la plaça Carlemany amb el seu vehicle per recollir, com cada any, la seva ració d'escudella amb els següents ingredients: verdura, fideus, gallina, cigrons, peus, mongeta blanca, mandonguilles, bringuera i botifarra negra i blanca, entre d'altres.

El Departament de Dinamització Turística i Cultural ha estat l'ànima i l'organitzador d'aquesta nova edició. Des de ben d'hora a la matinada, l'equip s'ha posat al capdavant de les olles de gran format per elaborar de forma artesanal la tradicional recepta. A partir de les 13h, s'ha posat en marxa el repartiment de l'escudella en un recipient que directament ha proporcionat el Comú.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024