El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
10
DESEMBRE
2020
Turisme

EL COMÚ CONVOCA EL SECTOR TURÍSTIC PER COMPARTIR ESCENARIS PER A LA TEMPORADA D'HIVERN

Canillo, 10 de desembre del 2020.- El Comú de Canillo ha convocat aquesta tarda una trobada via telemàtica amb els diferents actors del sector turístic de la parròquia. L'objectiu de la reunió dirigida pel cònsol major de Canillo, Francesc Camp i el director general de Grandvalira ENSISA, David Hidalgo ha estat posar en comú la situació, atesa la decisió de posposar l'obertura del domini esquiable de Grandvalira, i analitzar i planificar conjuntament els diferents escenaris que es presentin per encarar la campanya d'hivern.

Amb relació a l'obertura de l'estació, el cònsol ha manifestat que ara com ara no hi ha una data establerta. En aquest sentit ha exposat que les converses entre el Govern i els països veïns "són permanents". I hi ha afegit: "Comprenem el neguit, i més a Canillo, una parròquia en la qual habitualment tenim una forta dependència del sector de la neu. Des del Comú i des d'ENSISA prenem el compromís d'anar-vos informant a mesura que tinguem novetats".

Per la seva part, el màxim responsable de les pistes de Soldeu El Tarter Canillo, ha presentat les línies de treball que està seguint Grandvalira-ENSISA per assegurar que l'estació es trobi en les millors condicions possibles quan s'iniciï la temporada d'esquí. Així, Hidalgo ha explicat la predicció meteorològica a llarg termini, el pla de producció de neu per assegurar un bon producte esquiable, les principals novetats del camp de neu de la campanya 2020-21, i les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la COVID-19, ja sigui per a l'arribada de clients com pels mateixos empleats de l'estació.

Al seu torn, el coordinador del departament de Dinamització Turística i Cultural del Comú de Canillo, Francesc Oriol ha presentat el programa d'esdeveniments i activitats que ha preparat l'administració local pels mesos de desembre, gener i principis de febrer i que compta amb el consentiment de les autoritats sanitàries.

 


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat
Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2023