El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
30
NOVEMBRE
2020
Turisme i Esports

CANILLO REOBRE EL MUR D'ESCALADA DE LA CASCADA DE MOLES

Canillo, 30 de novembre del 2020.- El Comú de Canillo ha reobert al públic el mur d'escalada de la Cascada de Moles, després d'una reparació que ha tingut una durada de dos mesos aproximadament. La instal·lació es va construir l'any 1992, convertint-se en un referent entre els practicants d'aquest esport, ja que no és habitual trobar equipaments a l'aire lliure d'aquesta alçada, 33 metres. Amb el pas del temps, l’estructura es va anar deteriorant i, en consequència, es va produir una fissura al mur.

La rehabilitació i intervenció, en concret, es tractava de l'arranjament d'una fissura transversal ubicada entre 3 i 5 metres de la part més alta de la infraestructura. Un cop fetes les proves tècniques per verificar l'estat en què es trobava aquest equipament, es va confirmar que els danys eren puntuals, amb la qual cosa es va optar per reforçar l’àrea afectada. 

Les actuacions principals que s'han dut a terme han estat la col·locació d'uns passadors de seguretat per cada costat d'aquesta fissura, el sanejament de la superfície, la reparació de l'escletxa amb reforç de formigó armat en la zona afectada i finalment la col·locació de preses i agafalls. Ha estat una feina molt tècnica i precisa, ja que s'han realitzat més de 400 petits connectors utilitzant resines i materials d'última generació.

El mur d’escalada de la Cascada de Moles està obert per a tots els públics tots els dies de la setmana excepte quan les condicions de la meteorologia no ho permetin.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024