El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
17
JULIOL
2020
QUADRILLA DE CANILLO

FESTA MAJOR DE CANILLO 2020

La Quadrilla de Canillo, formada pels joves del poble i encarregada d'organitzar la Festa Major de Canillo, i el Comú de Canillo, després de mantenir diverses reunions de treball, han decidit de comú acord suspendre totes les activitats nocturnes dels tres dies de Festa Major (18, 19 i 20 de juliol) i centrar els seus esforços en les activitats diürnes.

El rebrot  de la pandèmia dels darrers dies, així com les darreres mesures decretades pel Govern per fer-hi front, han estat claus perquè la Quadrilla decideixi anul·lar les activitats en què s'espera un nombre més important d'assistents. Així s'han eliminat del programa les actuacions musicals nocturnes dels tres dies i els sopars populars que les precedeixen.

No obstant això, la voluntat de la Quadrilla és que les canillenques i els canillencs puguin celebrar la seva Festa Major i participar en les activitats que s'organitzaran al llarg dels tres dies, principalment esportives i per als infants. També es mantindrà el diumenge la tradicional missa de Festa Major i la posterior cercavila pels carrers del poble. El Comú també té previst el mateix diumenge fer l'acte d'inauguració de la reforma del carrer Major.

En totes les activitats la Quadrilla vetllarà perquè es respectin les mesures de distanciament i l'ús de la mascareta, així com qualsevol mesura addicional de seguretat que cada activitat requereixi.

Tant la Quadrilla com el Comú son conscients que en el context actual de risc de nous rebrots de l'epidèmia ha de prevaldre el sentit comú i la prudència en l'organització d'esdeveniments, i confien en la comprensió dels ciutadans per no haver pogut dur a terme una Festa Major tan variada com en edicions anteriors. No obstant això, apel·len a les canillenques i als canillencs a gaudir al màxim de les activitats proposades amb el convenciment que per la Festa Major de l'any que ve haurem superat la difícil situació que estem vivim tots plegats.  

El Comú de Canillo vol agrair la predisposició que ha mostrat en tot moment la Quadrilla de Canillo per adaptar el programa de la Festa Major d'enguany a l'evolució de la pandèmia.

més informació

Quadrilla de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024