El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
22
ABRIL
2020
Comú de Canillo

SANT JORDI 2020

EL COMÚ DE CANILLO REGALARÀ PER SANT JORDI EL

e-CÒMIC "EL QUE FÈVOM A CANILLO" A TOTS ELS CIUTADANS DEL PAÍS

 

La diada de Sant Jordi d'enguany marcada pel confinament permetrà gaudir de la lectura a casa amb diferents propostes per part de la biblioteca comunal  

El Comú de Canillo celebrarà un Sant Jordi diferent, marcat pel confinament i per la impossibilitat de tenir les parades de venda de llibres i roses a la plaça Montaup com és habitual, però tot i així des del Comú es vol celebrar aquesta diada diferent amb una iniciativa perquè tota la població del país pugui gaudir, a casa, del seu llibre virtual. A través de l'enllaç: https://e-canillo.com/santjordi es podrà descarregar un exemplar del còmic "El que fèvom a Canillo", un recull d'històries i experiències dels padrins de la parròquia,  a través de la recopilació de testimonis orals feta per l'escriptora Núria Boltà sobre la qual posteriorment el dibuixant Jordi Planellas va posar la seva mirada personal, amb un toc d'humor. 

A més totes les persones que accedeixin a la pàgina web del Comú per descarregar-se el còmic, podran participar en el sorteig de 10 exemplars físics.

Des de la biblioteca comunal es proposa també una activitat per als més petits de la casa que consistirà en  la creació d'un punt de llibre o una manualitat relacionada amb Sant Jordi que es podrà compartir a Instagram perquè des de @biblioteca.canillo es pugui fer un recull de la diada amb totes les propostes dels més petits.

També des de la biblioteca comunal es durà a terme una nova sessió del Club de lectura  per videoconferència. La lectura proposada és "La música que sona quan s'acaba la cançó" i la propera trobada serà el mateix 23/04, i servirà per preparar la sessió amb l'autora del llibre, Marta Grau, que tindrà lloc per videoconferència el proper 29/04 a les 17.30h.

Des de la Xarxa de Biblioteques d'Andorra, de la qual forma part la biblioteca de Canillo, s'ha posat en marxa una iniciativa, de totes les biblioteques conjuntament amb els editors, per donar a conèixer diferents novetats literàries d'autors andorrans o que parlen d'Andorra en les seves obres, i cada dia fins al 6 de maig, mitjançant petits fragments llegits en format vídeo a Instagram es podran conèixer aquestes propostes literàries. El personal de la biblioteca comunal també ha participat en aquesta iniciativa, que podreu trobar a les xarxes socials, amb l'etiqueta #AndorraSantJordiaCasa.

Així mateix, es recorda que es pot gaudir gratuïtament d'una àmplia oferta de llibres on-line a través de la plataforma ebiblioandorra, en cas de necessitar més informació per obtenir les dades d'accés es pot contactar amb la biblioteca comunal a través del correu biblioteca@canillo.ad.

Canillo, 22 d?abril de 2020                        

més informació

Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024