El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
30
MARÇ
2020
Comú de Canillo

CANILLO TROBA SOLUCIONS D'ALLOTJAMENT PELS TEMPORERS

La parròquia de Canillo es mobilitza per atendre els temporers que es puguin quedar sense allotjament les properes setmanes

 

Canillo es mobilitza davant la possibilitat que els temporers allotjats a la parròquia puguin quedar-se sense allotjament durant les properes setmanes, ja sigui pel venciment del contracte de lloguer del pis on estan residint o per la incapacitat econòmica per ampliar-lo, i estant a l´espera que puguin retornar al seu país d´origen. És per això que, Mossèn Ramon ha posat a disposició del Comú de Canillo, gratuïtament, el Casal Sant Cerni, ubicat al casc antic del poble de Canillo,  i una borda,  a Meritxell. Entre els dos espais es preveu poder acollir, si és necessari, a unes 30 persones.

El Comú de Canillo vol agrair l'oferiment d'allotjament gratuït rebut per part de Mossèn Ramon per trobar solucions a les dificultats del col·lectiu de temporers, provocades per l'acabament sobrevingut de la temporada d'hivern i la impossibilitat de retornar al país d'origen pel tancament de fronteres davant l'emergència sanitària del coronavirus.

Des de la corporació comunal també es vol agrair als hotels de la parròquia que continuen allotjant i proporcionant els àpats sense cost als seus empleats que formen part del col·lectiu de temporers i  que es troben en aquesta mateixa situació.   

S´ha habilitat un correu electrònic,  temporers@canillo.ad, i un telèfon de contacte 753 624, per què els temporers que necessitin qualsevol tipus d'ajuda: manutenció, allotjament, etc. es posin en contacte amb la corporació perquè es pugui trobar la millor solució per cada cas.

Avui mateix el Comú enviarà aquesta informació a tots els temporers dels quals es disposa de les seves dades de contacte, facilitades per Govern i obtingudes a  través del formulari habilitat al seu web i que els temporers han omplert per poder identificar les seves necessitats de repatriació.

El Comú també es posarà en contacte amb totes les empreses que gestionen apartaments turístics ubicats a la parròquia per sol·licitar-los la seva col·laboració mitjançant la cessió d'apartaments,  en cas que fos necessari. 

Canillo, 30 de març de 2020

www.canillo.ad


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024