El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
27
MARÇ
2020
Comú de Canillo

EL COMÚ ACTIVA EL TELÈFON I INTERNET COM PRINCIPALS CANALS DE TREBALL

El Comú de Canillo ha adaptat els diferents serveis comunals per donar compliment a les mesures decretades pel Govern per fer front a l?emergència sanitària del COVID19.  És per això que l'horari del Servei de Tràmits és de 8h a 14h del migdia, i només s'atendrà presencialment, amb cita prèvia trucant al 687 000, per aquelles gestions de màxima urgència.

Des del Comú es demana als ciutadans que, en la mesura que sigui possible, realitzin els tràmits telemàticament accedint al web www.canillo.ad, per evitar al màxim el desplaçament de les persones, i per qualsevol tipus de consulta o urgència contactin directament als telèfons 687000 o bé 682000.

El Comú  ha estipulat quins són els serveis bàsics i essencials que cal mantenir actius, entre els quals hi ha el Servei de Circulació, el qual treballa en estreta col·laboració amb el Servei de Policia per fer respectar les normes decretades pel Govern, assegurant el confinament de la població a casa i evitant que les persones surtin per motius no justificats com per exemple als espais naturals de la parròquia,  garantint només l'obertura dels comerços permesos i alhora facilitant a la població l'ajuda i col·laboració necessària.

S'ha estipulat també com a servei bàsic i essencial el Servei de Neteja el qual duu a terme diàriament la neteja i desinfecció de diferents espais de la parròquia, amb una major intensitat en els espais més utilitzats com ara les parades d'autobús, davant de Casa Comuna, el passadís que condueix al Centre de Salut, el Servei de Tràmits i els punts de recollida de brossa. També es fa una neteja més intensiva als punts on hi ha establiments comercials oberts (supermercats, farmàcia...) i s'ha iniciat la neteja generalitzada de carrers amb desinfectants específics.

Des del Comú es recorda que està aturada temporalment la recollida de voluminosos i que la deixalleria està tancada, i per tant,  està prohibit treure al carrer mobiliari, matalassos, o qualsevol altre tipus de residu considerat voluminós fins que finalitzi l'emergència sanitària. 

Una gran part dels empleats del Comú han pogut seguir la seva tasca a través del teletreball, i compten amb les eines necessàries per seguir avançant en la gestió i projectes del comú des de casa seva, en la mesura que ho permet el context i la frenada de l'activitat econòmica i administrativa que està patint el país.

Pel que fa a les Juntes de Govern s'han continuat duent a terme amb total normalitat, però a través de videoconferència cada dimecres després de l'entrada en vigor de les mesures d'emergència sanitària  i a partir de la propera setmana també es durà a terme el primer Consell de Comú íntegrament per videoconferència.

El Cònsol Major de Canillo, Francesc Camp, remarca que el Comú no ha parat des del primer moment en que s'han hagut de prendre mesures i agraeix la tasca que realitzen diàriament tots els empleats del Comú, així com tots els organismes implicats en la gestió d'aquesta emergència sanitària i insisteix en recordar a la ciutadania la importància de quedar-se a casa com a mesura més efectiva per aconseguir superar aquesta pandèmia.


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat
Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2023