La teva opinió compta
Alta RSS Cercar a la web Gestió alta, baixa  SMS Pàgina principal La teva opinió compta


> Serveis i Via Pública > Servei de circulació
Documento sin título


El passat 26 de juny va tenir lloc el cinquè consell d’infants, durant el decurs d’aquest consell, els alumnes de Canillo ens van transmetre les dificultats que es troben cada dia per accedir a l’escola i la necessitat de millorar l’accés a aquesta a fi i efecte d’evitar possibles riscos.

Fruit de la col•laboració d’aquest Comú i les escoles de la nostra parròquia i el Govern d’Andorra, l’Agència de Mobilitat ha dissenyat un camí escolar amb l’objectiu de donar autonomia als alumnes i amb l’objectiu també de fomentar noves actituds cap una Andorra més sostenible.

Creiem que aquest disseny de camí escolar contribuirà a millorar la seguretat dels infants i els acompanyants que accedeixen a peu fins les escoles, atès que es centralitzarà la circulació d’aquestes persones per un únic trajecte, i també ajudarà a que el trànsit rodat fora de les hores de tancament estigui més ordenat.

Aquest camí escolar que es posarà en funcionament el proper 17 de novembre, està dibuixat en el tram comprès entre el Carrer Major a la Callissa de Som i la Callissa de Roda. Aquest camí quedarà delimitat amb senyalització vertical a l’inici, i a tot el trajecte amb una senyalització horitzontal també amb petjades de colors, creiem que aquest sistema gràfic és de fàcil comprensió visual per tal que sigui entenedor tant pels infants com pels conductors.
Així doncs l’accés rodat quedarà restringit, a partir de la citada data de 17 de novembre, únicament durant els horaris d’entrada i sortida de les escoles, en el tram comprès des del Carrer Major a la Callissa de Som i la Callissa de Roda (excepte els veïns de la zona).

Esperant i desitjant que aquesta mesura sigui efectiva per tots, us agraïm la vostra col•laboració.

CALENDARI D'ACTIVITATS
<< Abril , 2018 >>
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

Comú de Canillo, Pl. Carlemany, Edifici Telecabina. AD100 Canillo, Andorra. Tel. 00376 751 036